Pædagogisk leder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bevægelseshaven har brug for en nysgerrig og engageret pædagogisk leder

Bevægelseshaven ligger midt i Hørve. Institutionen er fordelt på 2 matrikler med god plads og dejlige udeområder. Der er pt. indskrevet 20 vuggestuebørn og 50 børnehavebørn. Vi er en gruppe glade og positive voksne, som glæder os til at byde en ny pædagogisk leder velkommen.

Vores pædagogiske praksis står på et positivt børnesyn. Vi tror på, at alle gør deres bedste ud fra deres forudsætninger. VI er tæt på børnene, anerkender deres følelser og ser intentionen bag deres handlinger. Vi arbejder i små grupper, og tilrettelægger rutiner og aktiviteter med udgangspunkt i børnegruppen.

Vi ser værdien i et godt forældresamarbejde og prioriterer det højt.

Vi har et godt kollegaskab – der er plads til alle, og det er kendetegnet ved respekt for den enkelte. Vi er nysgerrige på hinanden, og ved at for at lykkes skal alle bidrage aktivt. Vi spænder vidt i alder og erfaring, hvilket vi ser som en positiv mulighed for at spille hinanden gode.

Vi ønsker os en pædagogisk leder som både brænder for at være sammen med børnene, og som har lyst til at være en del af ledelsesopgaverne. Udgangspunktet for fordelingen af tid er 10 timer til ledelse og 27 til børnene. Dette kan ændre sig alt efter opgaver og børnetal. Vi arbejder efter årsnorm.

Du kommer til at indgå i et nyt ledelsesteam idet Dagtilbudslederen er tiltrådt den 1. februar 2024. Der vil derfor være rig mulighed for at være med til at tilrettelægge opgaver og præge opstarten af det nye ledelsesteam. Vi skal sammen finde vejen til det gode samarbejde og den gode måde at bedrive ledelse på i Bevægelseshaven.

Kort sagt skal du:

  • Være uddannet pædagog
  • Have en nysgerrig tilgang til andre mennesker
  • Se værdien i at være dagligt bindeled mellem praksis og ledelse
  • Turde gå foran
  • Være positiv og fremadskuende

Vi ønsker, at du kommer på besøg, inden du søger stillingen. Besøg kan aftales med dagtilbudsleder Tania Nielsen på 29362886.

Ansøgningsfrist den 4. marts 2024. Samtaler holdes den 7. marts 2024

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Odsherred Kommune, Nyvej, 4573 Højby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5994584

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet