Nyt fra Hørve i politiets døgnrapport

Profilbillede

Hørve er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Råmosevej, Jyllinge, Roskilde

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Tinggårdsparken, Tune, Greve

 

Mand sigtet for hærværk – Jernbanegade, Roskilde

Kl. 06.56 torsdag morgen anmeldte en borger, at han var fulgt efter en mand, som netop havde knust flere ruder til en kælder på en etageejendom i Jernbanegade. Den mistænkte hærværksmand var gået til en tankstation på Ringstedgade, hvor patruljen fik udpeget den mistænkte.

En 40-årig mand fra Roskilde blev kortvarigt anholdt og afhørt, hvor han erkendte at have sparket til ruderne. Ejeren af ejendommen ønskede at anmelde sagen og den 40-årige vil senere blive præsenteret for at erstatningskrav i sagen. Den anholdte fik herefter lov til at gå, men kan forvente at høre mere i sagen senere.

 

Narkobilist, Huginsvej, Ringsted

Kl. 08.58 blev en 30-årig mand fra Store-Merløse testet positiv for hash og i en narkometertest. En patruljen havde stoppet ham kørende i bil ad Bragesvej mod øst ud for Huginsvej i en rutinekontrol. Han erkendte, at han havde røget skunk aftenen før. Blisten blev anholdt og sigtet for narkokørsel og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt.

 

”Mand med pistol” var på vej til udklædningsfest, Roskilde

Kl. 09.13 blev adskillige patruljer sendt til Roskilde Station, hvor en passager i toget havde set en mand med en pistol. Manden sad i toget med pistolen ned langs siden, dog uden at pege på nogen, men passageren var blevet bange og havde ringet 112.

Politiet tog alle forbehold og fik anholdt en 21-årig mand fra Roskilde, som befandt sig i toget. Pistolen viste sig at være en legetøjstpistol, og manden var på vej til introfest på universitetet med temaet ”militærfest”. Pistolen var derfor en del af hans udklædning.

Den 21-årige mand fik en kraftig formaning om aldrig at medbringe pistollignende genstande i det offentlige rum, da det skaber voldsom utryghed og kan bringe ham selv i fare.

 

Narkotest viste hash og kokain, Ahlgade, Holbæk

Kl.12.26 kørte en færdselspatrulje i krydset Ahlgade/Kalundborgvej, hvor de besluttede at stoppe en bilist i et rutinetjek. Den 24-årig mand fra Holbæk bag rattet blev testet med narkometeret, som viste positiv for hash og kokain. Manden nægtede at være påvirket, men erkendte at have indtaget narko i weekenden inden. Han blev gjort bekendt med, at euforiserende stoffer er i blodet længe efter indtaget. Den 24-årige blev sigtet for narkokørsel og taget med til en blodprøveudtagelse, hvorefter han blev løsladt. Nu afventer resultatet af blodprøveanalysen, hvorefter han vil høre mere i sagen.

 

Narkokørsel og pot i bilen - Vallekildevej, Hørve – Odsherred

Kl. 21.50 stoppede en patrulje en personbil på Vallekildevej i Hørve i et rutinetjek. Bag rattet sad en 24-årig mand fra lokalområdet, som var påvirket af euforiserende stoffer, så han blev sigtet og anholdt. Med i bilen var en 23-årig mand fra Holbæk. Begge mænd blev visiteret, hvor der på den 23-årige blev fundet 81,5 gram pot. På mændenes opholdsadresse blev fundet 2 gram kokain og 33 ampuller steroider, som den 24-årige fører af bilen blev sigtet for at besidde. Narkoen og dopingen blev beslaglagt, og den 24-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

 

Narkokørsel - Solrød Strandvej, Solrød Strand

Kl. 01.30 sigtede og anholdt politiet en 35-årig mand fra Polen, som kørte bil på Solrød Strandvej i påvirket tilstand. En narkometertest viste positiv for euforiserende stoffer, så han blev taget med til en blodprøve og løsladt igen. Manden har adresse i Danmark, og kan forvente at høre mere fra politiet i sagen, når svaret på blodprøveanalysen kommer.

 

Utålmodig bilist målt i fartkontrol forbi skole – Stensbjergvej, Køge

Kl. 14.17 var en patrulje fra færdselsafdelingen på fartkontrol ved Asgårdskolen, hvor der erfaringsmæssigt tit bliver kørt for stærkt. I krydset ved Tigervej havde en bilist ikke tid til at vente på, at en barn cyklede over krydset, så han dyttede af cyklisten. Bilisten satte herefter farten op og kørte i høj hastighed videre ad Stensbjergvej. Færdselsbetjenten holdt på en sideve,j og så bilistens farlige kørsel. En lasermåling viste, at bilisten kørte 85 km/t, selvom den tilladte hastighed på strækningen kun er 50 km/t.

Færdselspatruljen fik stoppet bilisten, en 49-årig mand fra Eskilstrup længere oppe ad vejen. Han blev sigtet for at køre alt for stærkt og han kørte desuden uden sele. Kører man mere en 60% for stærkt lægges sagen om til en betinget frakendelse af kørekortet og en betydelig bøde.

Kl. 14.42 blev en 47-årig mand fra Norge målt til at køre hele 89 km/t på strækningen.
Også han blev vinket ind og fik forevist målingen, som nu kan koste ham en betinget frakendelse af kørekortet.

 

Spirituskørsel – Holbæk Have, Holbæk

Kl. 20.35 var to lokalbetjente på patrulje, da de stoppede en mand, der kørte på Holbæk Have i en personbil. En alkometertest viste, at han have en promille over det tilladte, så han blev sigtet, anholdt og fik udtaget en blodprøve,

 

Bilbrand - Gl. Skovvej, Regstrup, Holbæk

Kl. 19.10 kom et alarmopkald om en brændende bil, som holdt på Gl. Skovvej ud for nr. 158 i Nørre Jernløse, Regstrup. En borger havde hørt et brag, og så at der var brand i bilen og ringede 112. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor det brændte i bilens kabine. Branden blev slukket og bilen skal nu undersøges nærmere, da brandårsagen ikke med sikkerhed kunne fastslås.

Bilens om brændte er en rød Seat Leon personbil årg. 2006 uden nummerplader.

Vidner som har set personer eller køretøjer omkring bilen op til den brændte. Vidner som har oplysninger om, hvornår den røde bil blev parkeret på Gl. Skovvej bedes også kontakte politiet på tlf. 114.

 

Narkokørsel og pot i bilen - Vallekildevej, Hørve – Odsherred

Kl. 21.50 stoppede en patrulje en personbil på Vallekildevej i Hørve i et rutinetjek. Bag rattet sad en 24-årig mand fra lokalområdet, som var påvirket af euforiserende stoffer, så han blev sigtet og anholdt. Med i bilen var en 23-årig mand fra Holbæk. Begge mænd blev visiteret, hvor der på den 23-årige blev fundet 81,5 gram pot. På mændenes opholdsadresse blev fundet 2 gram kokain og 33 ampuller steroider, som den 24-årige fører af bilen blev sigtet for at besidde. Narkoen og dopingen blev beslaglagt, og den 24-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi