Grevinge plejecenter og centernære boliger søger social – og sundhedsassistent i aftenvagt

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Grevinge plejecenter søger social - og sundhedsassistent i aftenvagt fra 1. juli 2023 eller snarest derefter, da en af vores faste aftenvagter har valgt at overgå til nattevagt. Aftenvagterne arbejder i en 5-2 ordning, i gennemsnit 28 timer om ugen. Den ledige stilling har arbejdsweekend i ulige uger. Aftenvagten dækkes af 4 medarbejdere.

Grevinge plejecenter er kommunes mindste plejecenter. Vi har 26 plejeboliger, hvoraf 3 er midlertidige stuer. På de midlertidige stuer modtager vi borgere både fra eget hjem, sygehus og andre samarbejdspartnere. Vi leverer også visiterede hjemmeplejeydelser til borgerne der bor i de 28 centernære boliger, der er tilknyttet plejecentret. Det giver både faglige udfordringer og alsidige opgaver, som vi løser i fællesskab.

Vi arbejder ud fra vores kerneopgave som er: ” Grevinge plejecenter er et hjem, hvor den enkelte beboers oplevelse af livskvalitet bevares på en værdig og respektfuld måde”.

Som social – og sundhedsassistent bliver du en del af vores fællesskab, sammen med vores øvrige kolleger, der består af centersygeplejerske, teamkoordinator, sosu-assistenter, sosu-hjælpere, ufaglærte, elever og øvrige ansatte.

Som assistent har du mulighed for både at anvende dine kompetencer, samt opkvalificere dig med nye, da vi ønsker, at alle får mulighed for at udvikle sig indenfor deres kompetenceområde. Vi anvender CURA som dokumentationsredskab.

Kan du se dig selv i ovenstående, så er det lige dig vi står og mangler. Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ved ansættelsen skal der foreligge tilfredsstillende straffeattest.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Odsherred Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Odsherred Kommune, Nyvej 22, 4573 Højby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: http://www.odsherred.dk/job/ledige-job?hr=show-job/150511&linkref=111844&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844724

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet