Ekstraordinær generalforsamling: Tennisklub truet af lukning

Profilbillede
dato

Grusbanerne i Asnæs Tennisklub er vokset bestyrelsen i klubben over hovedet, og efter endnu en sæson med begrænset medlemsaktivitet i klubben, har den nuværende bestyrelse i Asnæs Tennisklub valgt at trække sig, og der indkaldes derfor til ekstraordinær generalforsamling den 27. september klokken 19.00.

Eneste punkt på dagsordenen er et forslag om at nedlægge klubben med udgangen af sæson 2023.

Der er sendt besked til alle medlemmer og til kommunens repræsentant i klubben, Rune Sørensen, med håbet om, at der kan findes en ny bestyrelse.

Medlemmer, eller andre der ønsker at stille op til bestyrelsen, bedes rette henvendelse til bestyrelsen, eller møde op til den ekstraordinære generalforsamling den 27. september. Den afholdes i klubhuset på Stadionvej 4 i Asnæs.

- Det er med stor beklagelse, at vi vælger at trække os som bestyrelse. Asnæs Tennisklub har nogle fantastiske faciliteter, som det vil være ærgerligt, at lukke ned for. Vi har i bestyrelsen arbejdet intensivt med at få skubbet aktivitetsniveauet i klubben i gang, og har for eksempel indledt et meget positivt samarbejde med Odsherreds Gymnasium og Asnæs Skole.

- Senest er der kommet en dygtig juniortræner til klubben. Der har været arrangeret en række sociale arrangementer i klubhuset. Vi har dog som bestyrelse ofte stået lidt alene – også når det kom til det praktiske arbejde med vedligeholdelse af klubhus og baner.

- En frivillig foreningsbestyrelse er ikke et serviceorgan og uden medlemmernes støtte, løber man tør for energi, udtaler den afgående formand, Helene Nielsen.

Medlemmerne vil efter den ekstraordinære generalforsamling bliver orienteret om hvad der videre skal ske med Asnæs Tennisklub.

Er der en ny bestyrelse, som ønsker at overtage opgaven med tennisklubben, vil der blive indkaldt til endnu en ekstraordinær generalforsamling, hvor den nye bestyrelse kan konstitueres.

Kilde: Asnæs Tennisklub
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.