Nyt fra Hørve i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hørve er i nat nævnt i døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Skolelodden, Store-Fuglede – Forsøg
Hagelbjergvej, Ringsted

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Sct. Georgsvej, Nykøbing Sj.

Tyveri fra køretøjer:

Ingen

Mand tog ophold på kapel toilet – Kong Magnus Vej, Roskilde

Kl. 11.00 anmeldte personalet på Østre Kirkegård, at en hjemløs mand havde taget ophold på kapellets toilet, og nu nægtede at forlade stedet. En hundepatrulje kørte forbi kapellet, hvor de traf en 40-årig mand uden fast bopæl, som blev vist væk fra kirkegården med sine ejendele trods store protester.

Knap ti minutter efter var den gal igen. Manden var tilbage på toilettet, så patruljen måtte retur til kapellet. Den 40-årige mand blev nu anholdt og taget med på stationen. Han blev senere løsladt, men blev ikke sigtet for noget i den forbindelse.

Borgere gav ”thumbs up” til politiet – Holbæk

Flere tip fra borgerne førte i går til, at flere betjente og en narkohund dukkede op ved to lejligheder i en gade i Holbæk by. Beboerne havde anmeldt, at der kom mange mennesker til og fra lejlighederne, og der var larm og mistanke om narkosalg og hashrygning. I den ene lejlighed traf lokalbetjentene en 37-årig mand, som sad og røg hash, da politiet bankede på. Lejligheden blev ransaget, og der blev fundet flere plader hash på i alt 250 gram og remedier til hashsalg.

I en anden lejlighed i samme gade traf politiet en 32-årig mand, og da han åbnede sin dør. kom en kraftig lugt af hash patruljen i møde. De kunne i øvrigt se en mixerbakke til at blande hash i fra hvor de stod, så en fod blev sat i døren og stedet blev ransaget og gennemgået med narkohund. Her blev fundet 114 gram hash og flere tegn på, at der blev solgt hash fra adressen.

Hashen blev beslaglagt og vil blive destrueret. De to mænd blev sigtet for at besidde hashen med henblik på at sælge det. Begge mænd nægtede at sælge hash. De kan begge forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Mens betjentene var i gaden kom flere store og små ansigter til syne i vinduerne i de andre lejligheder og gav betjentene en ”thumbs up” for deres indsats.

Udenlandsk butikstyv – Klosterparks Allé, Ringsted

Kl. 14.16 blev en 16-årig ung mand fra Algeriet tilbageholdt i Ringsted Outlet, hvor han fra Adidas butikken havde stjålet en hættetrøje og et par sko til en samlet værdi af 948 kr. Han havde lagt tingene ned i en medbragt sportstaske og forladt butikken uden at betale. Patruljen anholdt den 16-årige, som blev afhørt med tolk på politistationen, hvor han blev sigtet for tyveriet, som han nægtede. Varerne fik butikken tilbage

Sagen vil blive afgjort med en bøde. Politiet undersøger nu den 16-åriges personlige forhold, og forsøge at skabe kontakt med hans forældre/værge. Han har flere tidligere sager om butikstyveri fra andre politikredse på samvittigheden, og politiet har nu forelagt sagen for Udlændingestyrelsen, som skal tage stilling til, om han kan udvises af Danmark.

Alvorligt uheld med lastbil – Holbækvej, Værslev – Kalundborg

kl. 15.13 skete et alvorligt uheld mellem en varebil og en lastbil på Holbækvej ved Værslev i Kalundborg. En 29-årig mand fra Roskilde kørte varebilen mod øst, da han af uvisse årsager kom over i den modkørendes vejbane, hvor han stødte ind i en lastbil med påhængsvogn. Varebilen ramte lastbilens venstre forhjul og blev slynget i grøften, hvor den 29-årige blev fastklemt. Politi og redning kørte til stedet, hvor også en bilinspektør blev tilkaldt, da der var frygt for, at bilisten var kommet alvorligt til skade. Den 29-årige blev skåret fri af bilen og fløjet med lægehelikopter til behandling i kritisk tilstand.

Lastbilen kørte også i grøften som følge af sammenstødet, og påhængsvognen stoppede på tværs af begge vognbaner, så al trafik stoppede. Lastbilchaufføren og en passager i varebilen var sluppet heldigere fra uheldet uden alvorlig tilskadekomst.

Bilinspektøren undersøgte uheldsstedet, og der blev tilkaldt specialkøretøjer og en kran til at fjerne lastbilen og vognen. Først lige før kl. 18.30 var vejen ryddet, og trafikken kunne glide frit. Meldingen fra sygehuset onsdag aften var, at den 29-åriges tilstand var stabil.

Politiet afventer nu rapporten fra bilinspektøren og vil forsøge at klarlægge årsagen til at uheldet skete. Herunder at afhøre den 29-årige, når hans tilstand gør det muligt.

Narkokørsel – Holbækvej, Jyderup, Holbæk

Kl. 20.35 blev en 30-årig mand fra Holbæk blinket ind til siden af færdselsbetjent til et rutinetjek på Holbækvej i Jyderup. Manden viste sig at kunne mistænkes for at køre påvirket, da en narkometertest viste udslag for euforiserende stoffer. Han blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Rådyr årsag til uheld – Dragsmøllevej, Hørve – Odsherred

Kl. 06.28 torsdag morgen skete et uheld, da et rådyr løb ud foran en bil på Dragsmøllevej ud for Vindekilde i Hørve. Føreren af bilen, en 29-årig mand fra Højby, så dyret ramme hans sidespejl, hvorefter dyret blev slynget over i den modkørendes vejbane.

En 56-årig lokal mand kom samtidig kørende i en mindre varebil i den modsatte retning. Rådyret røg ind igennem varebilens forrude som knustes. Føreren blev ramt af glasskår i ansigtet, men blev heldigvis ikke ramt direkte af rådyret, som blev dræbt på stedet.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor det sydøstgående spor var kortvarigt spærret indtil bilen var fjernet, men trafikken blev ledt forbi i det nordvestgående spor.

Den 56-årige blev kørt til tjek på sygehuset, men han slap meget heldigt fra den voldsomme ulykke uden at komme noget alvorligt til. Den 29-årige var uskadt efter mødet med rådyret.

Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Midt- og Vestsjællands Politi.
Kilde: Midt- og Vestsjællands Politi