God påske på Kattegat

Molslinjen hurtigfærger over Kattegat har haft en god påske. Det viser tallene, som er tæt på rekorderne fra 2022. (Foto: Molslinjen A/S)
dato

Molslinjen kan nu sætte to streger under færgernes præstationer i den netop overståede påskeuge. Påsken på Kattegat blev bedre end sidste år og antallet af biler og passagerer var tæt på rekorden i post-corona-året, 2022.

Molslinjen har netop færdiggjort opgørelsen over trafikken i den forgangne påskeuge. Tallene viser en god påske, som på overførte biler var bedre end sidste år – og tæt på rekorderne fra 2022.

Påskeugen er i opgørelsen lavet fra onsdag før påske til og med anden påskedag i går mandag.

Hurtigfærgerne havde tilsammen 26.100 biler med frem og tilbage i påsken – og de biler transporterede i alt 85.579 passagerer. Det er seks procent flere biler og fire procent flere passagerer end sidste års påske, som havde fordelen af at ligge senere i april.

Påsken i 2022 er stadig den påske, som Molslinjen kigger tilbage på, når det handler om rekorder. I 2022 lå påsken midt i april. Her rejste 93.163 passagerer frem og tilbage, mens vogndækkene fandt plads til 30.089 biler.

Kilde: Molslinjen A/S
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.